Image default

Sarki farkasok támadtak rá egy kocogó nőre a francia állatparkban!

Sarki farkasok támadtak rá egy kocogó nőre a francia állatparkban! A nő súlyos sérülésekkel került kórházba, a rendőrség pedig nyomozást indított. 

Farkasok támadtak rá egy kocogó nőre egy Párizs közelében található állatkertben – írja a BBC forrásaira hivatkozva a 24.hu. A 36 éves áldozatot jelenleg intenzívosztályon ápolják.

A francia média beszámolói szerint a nő a létesítmény egyik kunyhójában szállt meg, és vasárnap reggel az állatkert szafaripark részébe ment, amely kizárólag autók számára van fenntartva, mivel szabadon tartják ott az állatokat. A helyszínen három sarki farkassal találkozott, amelyek többször megharapták a nyakán, hátán és lábán – közölte a hírportál.

Végül a sikoltásaira felfigyelő ott dolgozók mentették meg, akiknek köszönhetően kórházi ellátásba került.

A 24.hu szerint egyelőre nem tudni, hogyan és miért lépett be a nő a szafarizónába, az állatkert képviselői ugyanis még nem nyilatkoztak a történtekkel kapcsolatban. A rendőrség szerint kérdéses, hogy az áldozat hibázott-e vagy esetleg a létesítmény figyelmeztető tábláival lehetett probléma. Az ügyben jelenleg nyomozás zajlik.

(Forrsá: 24.hu/BBC, Fotó:  Luna Lovegood: https://www.pexels.com/hu-hu/foto/1573134/ – illusztráció)

Magyar Állatvédelem

KAPCSOLÓDÓ

Kiderült, hogy melyik farkasfajhoz hasonlítanak leginkább a kutyák

Eszti_mav

Ötéves kislányt öltek meg a majmok

magyarallatvedo

20 éve nem történt ilyen, félelmetes ragadozó marcangolt halálra egy túrázót

Eszti_mav