Image default

Felháborodtak rajongói Hosszú Katinka új fotóján

A háromszoros olimpiai bajnok sportoló, Hosszú Katinka delfinnel úszhatott együtt Dubajban. A világklasszis úszó kiemelte, hogy az új legjobb barátjával nagyon hasonlítanak. Hosszú Katinka programja azonban nem mindenki tetszését nyerte el – írja az Origo.hu.

A képeket már több mint 23 ezren kedvelték, ám akadtak bőven olyan követők is, akik szerint hibát követett el azzal, hogy fogságban élő állattal úszott és fotózkodott.

Az új legjobb barátommal Dubajban. Szerintem nagyon hasonlítunk”– írta a képek mellé Hosszú Katinka a közösségi oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Katinka Hosszu (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés

Néhány követő véleménye Hosszú Katinka Instagram-oldalán:

„Szegény, nem ott lenne a helye, fogságban, hanem szabadon élni az óceánban. Ezt a delfint elrabolták az óceánból valószínűleg Japánban,lemészárolták a családját, de őt elég szépnek és fiatalnak találták eladásra, ezért befogták és elkezdték egy életen át tartó rabszolgaságra edzeni. Enni is csak akkor kap fagyasztott halat, ha jól teljesít az edzésen. Borzasztó kínzásnak vannak kitéve ezek a gyönyörű teremtmények.”

„Remélem észrevetted, hogy nincsenek fogai. Ennél azért többet vártam volna tőled.”

„Nagyon kedvellek, de aki egy kicsit is szereti az állatokat, az nem teszi be a lábát ilyen helyre! Ezzel nem mutatsz jó példàt.”

„Tudatlan vagy az a baj. Ha egy kicsit is lenne felelősség tudatod,nem mennél olyan helyre, ahol az állatokat kizsákmányolják, sőt ezt még mutogatod is. Sokan csalódtunk benned.”

„Ne támogasd az állatkínzást kérlek.”

„Kár, hogy nem néztél utána, hogy mit támogattok, ha ilyen helyre mentek.”

Origo.hu nyomán magyarallatvedelem.hu

KAPCSOLÓDÓ

Négy partra vetődött delfin életét sikerült megmenteni!

Erik

Vissza akarják juttatni a családjához a magára maradt megmentett delfinborjút

magyarallatvedo

Szomorú hírek: mindössze 8 példány maradhatott a világ legveszélyeztetettebb cetféléjéből

Marci