Image default

Tündéri kutyát fogadtott örökbe párjával Fördős Zé

Az Eszkuláp Állatvédő Egyesület kis védencét, Kontit fogadta örökbe az ismert gasztroblogger-műsorvezető, Fördős Zé és párja, Sári. Az örömteli hírről az egyesület számolt be közösségi oldalán.

Konti hosszú utat tett meg addig, míg megtalálta remélhetőleg örök gazdáját Zé személyében. Az Eszkuláp a közösségi oldalán osztotta meg a kutyus nehézségeit. Kontit

Kontit kölyökként kitette valaki egy konténer mellé és ott hagyta – a nevét is innen kapta. Az állat az utcán megbetegedett, kórházba került, majd gyógyulását követően gazdis lett. A boldog élet azonban nagyon rövidnek bizonyult.

“Néhány hónap múlva az elvileg őt örökre vállalók jelezték, hogy visszaadják, mert ugat, és a lakók és a főbérlő, meg ez így nincs rendben…” – írja az Eszkuláp. Így aztán a kutyus kapott a túlzsúfolt menhelyen a család után egy szállítóboxnyi helyet.

Az egyesület hirdette, és várta, hogy egyszer neki is meglesz az igazija, mert teljesen más kutyának ismerték meg, mint az első gazdik által mondottak.

“Konti együttműködő, kedves, kifejezetten gyors felfogású. Vicces. Szertelen. Szerethető. Igazából nem is ugatós” – írta az Egyesület a bejegyzésében, hozzátéve, hogy mostmár gazdis is. A poszthoz pedig közzétettek egy fényképet is, amin Konti már újdonsült gazdijainak, Zének és Sárinak a szeretetét és figyelmét élvezi. Boldog gazdis éveket!

Magyar Állatvédelem, fotó: Eszkuláp Állatvédő Egyesület hivatalos Facebook oldala

KAPCSOLÓDÓ

Mentőkutya lett az idomíthatatlannak tartott kóbor ebből – Videóval

magyarallatvedo

Tizenegy év után került elő egy brit család elveszett kutyája

magyarallatvedo

14 év börtönbüntetésre ítélték a kínai vadállat-kereskedők főnökét

Marci