Image default

Íme a kutya, aki Hong Kongból Párizsba business osztályon repült

A négyéves mentett tacskó, Fifi nemrégiben egy kényelmes 11 órás repülőutat tett meg Hongkongból Párizsba a Turkish Airlines saját business osztályú ülésében.

„Fifit egyéves korában fogadtam örökbe. Ez volt az első repülése, és úgy döntöttünk, hogy a business classon repülünk, és Fifi velem van az utastérben, mert nem tudtam volna elviselni, hogy a raktérben legyen a rakomány között” – mondta nemrég a tulajdonos Helen a Newsweeknek.

„Ő a társam, és nem szeretek távol lenni tőle. És ő is ugyanígy van ezzel. Otthon mindig követ a mosdóba, és bejön a hálószobába egy reggeli ölelésre.

Fifi mindenkit mosolyra fakasztott, és amikor leszálltunk a repülőgépről, az emberek meglepődtek, amikor meglátták őt a gépen, mivel csendben volt”.

Helen néhány jótanácsot is megosztott azokkal, akik még nerm repültek kutyával:

„Győződj meg róla, hogy kutyád kényelmesen érzi magát a kutyahordozóban, és jutalomként adj jutalomfalatokat a hordozóban töltött időért. A „balesetek” megelőzése érdekében etesd meg kutyáját néhány órával a repülés előtt, és korlátozd a vízfogyasztását. A repülőtérre érkezés előtt sétáldasd meg és fáraszd ki a kutyádat, mivel egyes légitársaságok nem engedik, hogy kedvencünk elhagyja a hordozót.”

És csak azért, mert nincs olyan, hogy túl aranyos, ha az ember gazdag és elnéző, Helen az Instagramon keresztül egy gyors beszámolót is kitöltött az általános tapasztalatairól a kedves Fifi nevében.

„Nem ajánlom a @turkishairlines-t, ha Amerikába repülsz – lásd a Q&A kiemeléseimet a @turkishairlines négyszeri foglalásának törlésével kapcsolatban!” – állt a poszt feliratában, amely e cikk írásakor már jóval több mint 8 millió megtekintést és 395.500 kedvelést gyűjtött össze.

„Előnyök – Hongkongból Törökországba: szuper kutyabarát személyzet a fedélzeten, tágas business osztályú ülések, kutyabarát váró Isztambulban. kisállat WC-k az isztambuli reptéren, Fifit csak akkor kellett a táskájába tennem, amikor ettem.”.

„Hátrányok – Hongkongból Párizsba: váratlan díj a becsekkolásnál, Hongkongban nincs kutyabarát váróterem.”

Bosshunting – Magyar Állatvédelem