Image default

Ismeretlenek levágtak két juhot egy bécsi állatsimogatóban

Néhány napja ismeretlenek betörtek egy Bécs 22. kerületében lévő állatsimogatóba és két juhot brutális kegyetlenséggel lemészároltak – írta meg az osztrák Kronen Zeitung. A lap értesülései szerint az ismeretlen elkövetők átmásztak egy két és fél méteres kerítésen, majd leölték az állatokat. A szóhasználat nem véletlen: az elkövetők az állatok beleit, bundájukat és fejüket a helyszínen hagyták, csak a húst vitték magukkal.

A Blumengärten Hirschstetten Bécs egyik legnagyobb, ingyenesen látogatható természeti parkja. A parkban a számos tematikus kert mellett piknikmező, rovarjátszótér és állatkert is megtalálható, utóbbiban pedig állatsimogató is van, itt történt az állatkínzás. A park jelenleg zárva van.

A rendőrség közlése szerint az ismeretlenek január 18-án törtek be egy elzárt részre, az istállóban lévő állatokat pedig késsel lemészárolták. Maradványaikat egy biztonsági őr találta meg. A rendőrség állatkínzás gyanúja miatt nyomoz.

24. hu, fotó: illusztráció, boredpanda

KAPCSOLÓDÓ

“A gennyes bőrt a legyek beköpték, lárváikat lerakták, amelyek az állat bőrében növekedtek” – ez is csak egy felfüggesztett

magyarallatvedo

Kelet-európai kutyaszaporítók beteg állatai árasztják el Bécset

magyarallatvedo

Meglepő módon szállítottak egy lovat Pilisszentkereszt közelében – VIDEÓ

Marci