Image default

Jákob Zoli ugatni tanított egy yorkiet, de valami félre sikerült

Jákob Zoli neve sokak számára ismerős lehet, mint a Crystal Nails tulajdonosa és vezetője. Az ő nevéhez köthető az ország egyik legnépszerűbb körömszalonja, amely nem csak hazánkban, hanem külföldön is rendkívül sikeres.

Zoli nagyon elfoglalt ember, de szereti idejét olykor kicsit lazább dolgokra fordítani, mint például a yorkiet ugatásra bírni. Ez a kis videó is jól mutatja, hogy még egy sikerrel nem járó kísérlet is lehet szórakoztató és szeretettel teli.

Jákob Zoli nemcsak az üzleti életben ért el sokat, hanem jótékonysági tevékenységeivel is sok emberen segít. Az elmúlt években Zoli egyre aktívabb lett a jótékonysági munkában, és sok embert ösztönzött arra, hogy hasonlóképpen tegyenek. Arra is motiválja az embereket, hogy vegyenek részt a jótékonysági munkában, és hangsúlyozza, hogy a legkisebb adomány is sokat segíthet.

Számos jótékonysági szervezet támogatója, és rendszeresen adományoz az állatvédő és gyermekmentő szervezeteknek, valamint azoknak a gyerekeknek, akiknek nincs megfelelő szociális hátterük ahhoz, hogy az oktatási lehetőségeket kihasználják. Emellett olyan szervezeteket támogat, amelyek az éhezés és az élelmiszerhiány problémájával küzdenek, különösen a gyerekek körében.

Az emberek tiszteletét Zoli azáltal is elnyerte, hogy olyan személyiség, aki az üzleti sikereit nem csak magának tartja, hanem azzal a társadalom javát is szolgálja, valamint ha összefutunk vele az utcán, olyan pozitivitást áraszt magából, mint kevés ember.

KAPCSOLÓDÓ

Ultimátum: Az állatkínzókkal szemben nincs pardon, sem bocsánat!

Viki

Elfogták a kutyatámadások elkövetőjét

Marci

Ez a kutya egy kórházban dolgozik, és az a dolga, hogy üdvözölje a betegeket és a dolgozókat

magyarallatvedo