Image default

Párnának használta kutyáját az eltűnt 2 éves kislány, akit a család kutyái kísértek, miközben világgá ment

https://magyarallatvedelem.hu/wp-content/uploads/2023/12/fradi44.webp

Egy 2 éves kislány világgá ment, a családjuk két kutyája pedig elkísérte. Órákkal később az erdőben egy fa tövében aludt, ahol a kisebbik kutyát párnaként használta.

„A kislány egy fa tövébe feküdt, és az egyik kutyát párnának használta, a másik kutya pedig közvetlenül mellé feküdt, és biztonságban tartotta.

Ez egy igazán figyelemre méltó történet.” – mondta Mark Giannunzio hadnagy.

A rendőrök drónokat és rendőrkutyákat használtak a kereséshez, miközben a helyi rendőrség és a helyi lakosok Michiganből és a szomszédos Wisconsinból is segítettek a lány keresésében a távoli erdős területen.

A Michigan Állami Rendőrség Iron Mountain-i őrsének rendőreit szerda este 8 óra körül hívták egy Menominee megyei házhoz, miután a kislány elkóborolt.

Éjfél körül egy férfi talált rá a lányra körülbelül 5 kilométerre az otthonától – közölte az állami rendőrség.

Giannunzio elmondta, hogy a lányt azonnal orvosi vizsgálatnak vetették alá, és úgy tűnt, hogy jó egészségnek örvend.

Szülei, amint észrevették, hogy a kisgyermek eltűnt, pánikszerű keresés kezdődött. „Az egész udvaron kutakodtunk, fel és alá az úton, és szívből kiabáltuk a nevét. Hívtuk a kutyákat is, mert őket sem láttuk. Errefelé mindenhol teljesen erdős a terület és van egy mocsár is errefelé, úgyhogy természetesen pánikba estünk.” – mondta el az apa.

A kislány anyja hozzátette: „Miután 15 percig kerestük őt a barátainkkal és a családtagjainkkal, hívtam a rendőröket, mert akkor már nem tudtam, mit csináljak azon kívül, hogy hívjam a zsarukat.”

A Facebookon ezt írta: „Ez volt az a rémálom, amelyet soha nem akartam átélni. Nagyon örülök, hogy a kislányom épségben itthon van velünk ma este. A kutyusai biztonságban tartották. Még mindig sokkos állapotban vagyok.”

lipstickalley.com nyomán Magyar Állatvédelem

KAPCSOLÓDÓ

Így telik Brúnó, a nyugdíjazott tűzoltó kutya karácsonya

Marci

Levágta egy kecske fejét, megölt egy kutyát

magyarallatvedo

Lesoványodva, víz és élelem nélkül, láncra verve találtak a kutyára

magyarallatvedo