Image default

Anglia forgalmas utcáján támadt kedve sétálni a tehénnek, meg is bénította a forgalmat

Anglia forgalmas utcáján támadt kedve sétálni a tehénnek, meg is bénította a forgalmat!

Megmosolyogtató jeleneteknek lehettek tanúi a napokban azok, akik Sheffieldben, az Egyesült Királyság egyik forgalmas utcáján autóztak. Egy boci állta ugyanis az autósok útját, miután úgy döntött, hogy a forgalmas út közepén fog sétálgatni – írja a BBC.

A rendőrségi közlemény szerint, a reggeli órákban kapták a lakossági bejelentést, hogy a megtermett állat a Midhurst Roadon sétálgat.

Amikor a rendőrök kiérkeztek, a tehénnek már a Halifax Roadra vezetett az útja, amelyet a rendőrségnek le kellett zárnia az autósok és a tehén biztonsága érdekében.

Végül sikerült a szarvasmarhát leterelniük az útról, és a gazdáját is szerencsésen megtalálták. A dél-yorkshire-i rendőrség szóvivője elmondta, hogy az állat nem sokkal kilenc óra után biztonságban visszatért a mezőre.

Temesváron a repülőteret „látogatta meg” két tehén

Portálunk tavaly közölte azt  temesvári nemzetközi repülőtéren készült felvételt, melynek tanúsága szerint két elkóborolt tehén lazán sétálgat a terminál előtt. Nem zavarta őket a kivilágított épület sem és az sem, hogy a környéken jöttek-mentek az utasok. Sőt, az egyik tehén egy adott ponton el is végzi a kisebb dolgát, mert hát mit is tehetne az ember jószága, ha épp ott jön rá a dolog…

A séta végül rövidre sikeredett, mert az állatokat kiterelték a reptér területéről. Egyik tehénnek sem esett bántódása, de a gazdájuknak pedig szóltak, hogy nem ártana ezentúl figyelmesebbnek lenni.

A szobi vasütállomáson pedig egy tarka tehén várta a gőzöst

Nem mindennapi látványt rögzítő fotó került fel a Dunakanyar Életérzés Facebook-oldalra – melyről mi is beszámoltunk. 

A kép éppen azt örökítette meg, hogy egy tehén álldogál a vasútállomáson kora hajnalban. A felvétel megihlette a kommentelőket, hogy vajon mit csinálhatott ott a szarvasmarha, volt, aki szerint az Indul a bakterház című filmből csavargott el egy jószág.

„A szobi vasútállomáson vár ez az állat a hajnali vonatindulásra. Sajnos zárva a jegypénztár, érvényes menetjegy híján ki van zárva az utazásból, pedig egy óra alatt akár a Nyugatiban is lehetne” – mondta a fotó készítője.

A tehénnek nem esett bántódása, az állat végül nem szállt fel a vonatra, kikötve várta a gazdáját az állomáson.

(Forrás: BBC)

Magyar Állatvédelem

KAPCSOLÓDÓ

A közúti forgalom és a klímaváltozás is veszélyezteti a kétéltűek túlélését

Marci

Borzasztó körülmények közül mentettek ki közel ötven óriásnyulat az állatvédők

Eszti_mav

A kleptomán cica rendszeresen fosztogatja a szomszédokat

magyarallatvedo