Image default

Lánya kutyája harapta szét Oszter Sándor özvegyének kezét

Kutyatámadás érte Oszter Sándor özvegyét, a zongoraművész a saját tájékoztatása szerint egy azonnali műtéten is átesett.

Failoni Donatella, Oszter Sándor özvegye a közösségi oldalán osztotta meg a kutyatámadás következményeit. A feltöltött fotón jól látható, milyen súlyos árat fizetett azért, hogy a lánya, Oszter Alexandra és a saját kutyáját akarta szétválasztani.

Oszter Sándor özvegye, egy hetet töltött kórházban

„Most jöttem a váci kórházból, ahol közel egy hétig feküdtem. Kitűnő orvosok és kevés kivétellel nagyszerű ápolók. Borkó főorvos úr műtött, aki egy fantasztikus orvos” – írta közösségi oldalán a zongoraművész, majd elmesélte részletesen, mi történt.

A lánya, Oszter Alexandra kutyája „nem bírja” Failoni Donatella kutyáját, akit többször is megtámadott. A két állatot mindig elkülönítik egymástól, ezúttal azonban rosszul zárhatták be az ajtót. Lánya kutyája kiszabadult és nekiesett a zongoraművész ebének.

„Én szét akartam választani őket és az én kezem lett szétharapva.” – tette hozzá.

Ezt olvastad már?

Korábban egy átfogó exkluzív anyagban ismertettük, hogy működik Angliában a szaporítóbiznisz. Már akkor felhívtuk a figyelmet az angliai kutyatámadások miatti halálesetek számára. Az elmúlt 15 évben megduplázódott, és idén már kilenc ember vesztette életét, ami a leghalálosabb év az első átfogó nyilvántartások 1980-as kezdete óta. Az idén megöltek között négy gyerek volt, és további négy halálesetben amerikai XL bully-k is érintettek. Olvasd tovább ebben a cikkünkben!

Magyar Állatvédelem, forrás: Bors

KAPCSOLÓDÓ

Újabb brutális kutyatámadás történt, az idős áldozatot meg is kellett operálni

Marci

Saját testével védte kiskutyáját a 16 éves lány

magyarallatvedo

Kutyatámadás miatt halt meg egy idős nő – vádat emeltek az állatok gazdája ellen

Erik