Image default

Meglőtt és bántalmazott mentett kutyák találtak boldog új otthont Angliában

Egy állatbarát, aki már korábban megmentett több bántalmazott kutyát, most újabb két kutyust vett magához és arra biztat másokat is, hogy fogadjanak be fogyatékos háziállatokat – írja a The Argus.

Online szenzáció lett a 17-szer meglőtt, fél fülű Maggie kutya, miután Kasey Carlin örökbe fogadta a jószágot.

Sőt, a storringtoni Kasey most örökbe fogadta Millie-t is, akit négy golyóval a fejében és eltört állkapoccsal találtak meg, miután valaki megpróbálta megfojtani.

Maggie a csodakutya

A Wild at Heart Foundation jótékonysági szervezet arra ösztönözi az embereket, hogy fontolják meg olyan Millie-hez hasonló kutyák örökbefogadását, akit szörnyű bántalmazások áldozatai lettek.

A 27 éves Kasey elmondta: „A kutyák csak boldogok akarnak lenni. Nem olyanok, mint mi, nem neheztelnek senkire.”

„A kutyák emlékeznek mindenre, de nem akarnak a félelem vagy szorongás állapotában maradni, ezért ha egyszer valaki megmutatja nekik a szeretetet, egyből kinyílnak.”

Millie Sussex-ben kezdhetett új életet

“Láttam, milyen volt Millie személyisége örökbefogadás előtt és látom, hogy barátságos, kedves kutya lett, amilyen valószínűleg korábban is volt.”

A Libanonból, szörnyű körülmények közül megmentett egyik kutyus, Maggie a csodakutya néven már 467.00 instagramkövetővel rendelkezik.

Maggie és Millie

Maggie instagram oldalának sikere után Kaseynek küldtek egy videót Millie-ről, aki azonnal kapcsolatba lépett egy moszkvai menhellyel, akik felkérték, hogy fogadja őt is örökbe.

Egy éve él vele, és jelenleg terápiás kutyává képzik.

Kasey elmondása szerint, valószínűleg úgy akartak tőle megszabadulni, hogy fejbe lövik, de a lövedék nem volt elég nagy kaliberű, hogy átmenjen a koponyáján.”

Millie a csodakutya

„Az állatorvosok megpróbálták megmenteni az orrát is, de végül elfertőződött és amputálni kellett.”

„De attól a pillanattól kezdve, hogy a mentők rátaláltak, a farkát csóválta és barátkozni próbált, ezért elgondolkodtató, hogy vajon miért akarták megölni.”

Már több mint 12 000 fontot gyűlt össze, hogy Millie-t és egy másik kutya, Mitya részére, hogy az Egyesült Királyságba vigyék és megoperálják.

Kasey kutyakiképző és teljes szívvel ajánlani tudja mindkét kutyát örökbefogadásra.

A The Argusnak elmondta: „Sokan vásároltak a lezárások alatt kutyát, amit jó ötletnek gondoltak, mert azt hitték rengeteg idejük lesz rá.”

„De a kutyákat meg kell tanítani arra, hogyan éljenek a világban. Ők állatok és meg kell tanítani őket, hogyan tudnak beilleszkedni az életünkbe.”

„Maggie-vel tudtam, hogy egy ijedt, bántalmazott öreg kutyát fogadok be, erre fel is készültem, de egy kiskutyával nem tudod, mit kapsz.”

The Argus nyomán magyarallatvedelem.hu , az összes fotó @MaggieTheWunderdog és @MillieTheWunderdog instagram oldaláról származik

KAPCSOLÓDÓ

A saját életéről lemondott, de 450 kutyának otthont teremtett egy szerb férfi

magyarallatvedo

Drónról lógó kolbásszal mentették ki a mocsárba tévedt kutyát – VIDEÓVAL

magyarallatvedo

Kútba esett kutyát szabadítottak ki az Ipoly-völgyi Különleges Mentők

magyarallatvedo