Image default

NAPI BOTRÁNY: Halott kutyák szétszórva a gyepmesteri telepen (fotók+videók)

Aki egy kicsit is jártas az állatvédelemben, ismeri a PCAS Állatmentést, akiknek a Facebook oldalán döbbenetes anyagra bukkantunk. Többet nem is mondunk, beszéljenek helyettünk a PCAS-es lányok.

“Hosszú évek óta dolgozunk. Hosszú évek óta próbálunk érvényt szerezni az ide kerülő állatok jogainak. Mert nekik is vannak jogaik!!  Mert hosszú évtizedek óta nem történik érdemi változás, mert hosszú évtizedek óta CSAK a nem kellő állatok leölése zajlik ilyen telepeken.  GYILKOLÓ TELEPEKEN!

Ez Magyarország! Valahol Bács-Kiskun megyében. 2021 ben. A települést nem nevezem meg, a feljelentést megtettük!

És van amit NEM tudunk és éppen ezért NEM fogunk elfogadni.
Nem alszunk, mert nem tudunk.
Nem alszunk, mert Magyarországon halomra ölik az állatokat Bács-Kiskun megyében. 2021 ben.
Nem alszunk. Nem tudunk.

Szerettük volna békés úton, de nem hagyott mást a rendszer. Vannak, akik éltek még április 18-án aztán 23-án halottak voltak. Vannak, akik éltek április 27-én aztán, ma már halottak. Ott úgy összehordva.

[perfectpullquote align=”full” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Halott testük állapotából ítélve már napok óta!!! Esélytelenek voltunk eleve arra, hogy valóságosan kihozhassuk őket. Nézzétek meg, égjen bele a szívetekbe. A miénket már szénné égette! Mert ez az, ami ellen évek óta harcolunk.[/perfectpullquote]
Ezek a kutyák rettegtek. Ezek az állatok méltatlan módon élték itt az utolsó napjaikat és méltatlan módon kerültek legyilkolásra. Ezek az állatok esélyt se kaptak. Nézzétek a szemüket.

Szerettük volna békés módon megoldani. De a rendszer nem hagyott mást. Most pedig a hatóságok felé megtett feljelentéseimnek nyomatékot kívánunk adni.

Mert EZ ÍGY EBBEN A FORMÁBAN ELFOGADHATATLAN ÉS MÉLTATLAN!

Mert ez tökéletesen megmutatja a sufni gyepmesteri telepeket. Ilyenek ezek, nem alkalmasak semmi másra, mert nem érdekli őket az állatok élete. Nem kívánnak mást ezeknek az állatoknak csak a halált. Ezek az állatok állatkínzás áldozatai!

Áldozatai egy olyan rendszernek ahol nem a felelősöket keresik. Ahol nem a probléma gyökerét akarják megtalálni. Az ölésre berendezkedve naponta állatokat fognak be, szállítanak be, aztán ölnek meg. Minden jogszabályi kötelezettséget mellőzve! Mit nekik engedélyek, infrastruktúra, élhető férőhelyek kialakítása, mit nekik állati jogok, mit nekik járványveszély, tetem kezelés, tárolás, szállító autók és egyebek.

[perfectpullquote align=”full” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Mert ebben az országban mindent IS lehet!
Most pedig azt mondjuk ITT VOLT ELÉG!! ELÉG!![/perfectpullquote]
Szeretnénk hinni az igazságszolgáltatás erejében és minőségében, szeretnénk hinni, hogy a hatóságok illetékesei pontosan annyira tartják mindezt elfogadhatatlannak 2021-ben, mint mi. Várjuk, az érdemi vizsgálatokat, mert mi felelősöket akarunk.

Mert ez elfogadhatatlan!

Osszátok meg, nyilvánítsátok ki véleményeteket!

Mondjátok velünk együtt, hangosan es hangosabban és hangosabban amíg az illetékesek meg nem hallják,

ELÉG VOLT! ELÉG!
BÁCS-KISKUN MEGYE! ELÉG VOLT!

Pompár Ágnes, Vidra Beáta
PCAS Állatmentők”

Aki az eredeti posztban található videókat is meg szeretné nézni, kérjük IDE kattintson!

Videó1

Videó2

Videó3

Videó4 

Kapcsolódó:Erős idegzetűeknek

 

KAPCSOLÓDÓ

Mentőkutyás szervezetek segítettek az eltűnt nő megtalálásában

Viki

Megtartották Kaliforniában a Világ Legcsúnyább Kutyája versenyt – VIDEÓ

Marci

Sorozatos betörések miatt “köröznek” egy 200 kilós medvét Kaliforniában

Marci