Image default

Öt ember ellen emeltek vádat Lady Gaga kutyáinak elrablása miatt

Öt embert tartóztattak le és emeltek vádat ellenük Lady Gaga két bulldogjának elrablása és a kutyasétáltató súlyos megsebesítése miatt – közölték csütörtökön a Los Angeles-i hatóságok. – tudósít az MTI.

Négy vádlott ismert bandák tagja, az ötödik egy nő, akiről korábban azt közölték, hogy ő találta meg és vitte vissza tulajdonosának a kutyákat az után, hogy jutalmat ajánlottak fel az állatok visszaszolgáltatójának. A két kutyát két nappal az után adták le egy Los Angeles-i rendőrőrsön, hogy február 24-én elrabolták őket kutyasétáltatás közben. A 30 éves kutyasétáltatót, Ryan Fischert a vállán meglőtte az egyik támadó. Lady Gaga harmadik kutyájának sikerült elfutnia, őt a rendőrök találták meg.

Lady Gaga, aki éppen Rómában volt filmforgatáson, félmillió dollár jutalmat ajánlott fel annak, aki épségben visszaszolgáltatja kedvenceit.
A Los Angeles-i rendőrség csütörtökön közölte, úgy vélik, a gyanúsítottak nem az állatok tulajdonosa miatt támadták meg a kutyasétáltatót.
“A bizonyítékok szerint tisztában voltak a fajtiszta kutyák értékével és ez volt a rablás motivációja” – írták közleményükben.
Három vádlottat gyilkossági kísérlettel, rablásra való szövetkezéssel és rablással vádoltak meg. A fegyvert használó ellen fegyveres támadás a vád. A negyedik és ötödik vádlottat, köztük a kutyákat visszaszolgáltató nőt bűnrészeséggel vádolják.

magyarallatvedelem.hu, fotó: spin1038

KAPCSOLÓDÓ

Több mint ötezer elpusztult állatot találtak a horror-raktárban

magyarallatvedo

Kerítészsonglőrt fogtak a XV. kerületi rendőrök

Viki

Tíz millió forintos házőrző kutya védi a brit boxolót

Viki