Image default

Ez történik, ha egy tündéri kutya pocokkal köt barátságot a parkban – videó

Méghogy a kutyáknak csak az emberek lehetnek a barátai! Fiona, a két éves pireneusi hegyikutya egy pocokkal barátkozott össze a San Francisco-i Golden Gate Parkban.

Az állatok fajtól függetlenül barátkoznak egymással

Az ember legjobb barátja a kutya, ehhez kétség sem fér. Na, de fordítva is igaz ez? A kutyák valóban áldást jelentenek az emberiség számára. Feltétel nélküli szeretetükkel, határtalan lelkesedésükkel, fáradhatatlan játékosságukkal bearanyozzák a napunkat.

De nem csak az ember lehet a kutya legjobb barátja.

A jól szocializált állatok ugyanis szívesen barátkoznak macskákkal, madarakkal, sőt, hörcsögökkel is. Tökéletes példa erre Fiona, a két éves pireneusi hegyi kutya, aki egy San Francisco-i parkban találkozott össze egy pocokkal.

Pocok lett a kutya legjobb barátja

Gazdája elmondása szerint minden nap hatalmasakat sétálnak az otthonukhoz közeli Golden Gate Parkban, ahol Fiona eleinte csak a fák töve iránt mutatott élnék érdeklődést. Később azonban üregeket is felfedezett a fűben, benne az apró pockokkal, amelyek

azonnal levették mind a négy lábáról.

Ezt olvastad már?

A golden retrieverek eredetileg vadászkutyák, akiknek a feladata, hogy visszahozzák az elejtett kacsákat és más vízimadarakat. Van azonban egy bájos kutya, akit a vadászat egyáltalán nem érdekli, a kacsák viszont annál inkább. Olyannyira érdeklődik a madarak iránt, hogy egy ilyen vadkacsában találta meg életre szóló barátját.

A tündéri párosról ebben a cikkünkben lehet még többet olvasni.

Magyar Állatvédelem, forrás: Bored Panda

KAPCSOLÓDÓ

A németjuhász kutya, aki megmentette a gazdája életét

magyarallatvedo

Kreozannal mérgeztek házi kedvenceket

magyarallatvedo

Dexter a 6 éves háromlábú kutya, ami úgy jár mint egy ember – VIDEÓKKAL

magyarallatvedo