Image default

Rákosmente sem kér Dollyból! – Le is mondták a fellépését

Május végén számoltunk be, hogy egy igazi horrorfilmbe illő látvány fogadta azokat, akik meglátogatták a Gyöngyösön található kutyatelepet. A Tények beszámolója szerint az énekesnő, Dolly is érintett a botrányban, hiszen kiderült, hogy a kutyáit szaporíttatta az áldatlan körülmények között.

Később Dolly menedzsere bejelentette, hogy az énekesnő ( tagadása ellenére) is tudott a telepen zajló állapototkról. “Az ügyfelem elmondása alapján Dolly tudott arról, mi zajlott a telepen és köze is volt hozzá.” – zárta a Blikknek adott nyilatkozatát dr. Király Martin.

Az önkormányzatok és rendezvényszervezők a botrány kirobbanása után sorra mondták le az énekesnő fellépéseit. Így tett most Budapest XVII. kerületének, Rákosmentének a vezetése is.

“Visszamondjuk Dolly fellépését az idősek napján. Tekintettel a fellépő nevével összefüggésbe hozott elítélendő cselekményre, állatbarát önkormányzatként úgy döntöttünk, hogy az énekesnő fellépését az Idősek Napja rendezvényünkön lemondjuk. Az eseményt ettől függetlenül megtartjuk, minden rákosmenti nyugdíjast továbbra is szeretettel várunk a rendezvényközpontunkban” – írta a legnagyobb közösségi oldalon.

“Köszönjük, ez egy nagyon felelős és korrekt döntés volt. Köszönjük a mentett állatok nevében. Ez volt a helyes döntés! Köszönjük minden állatbarát nevében!” Csak néhány kommentből szemezgettünk, de a posztra adott reakciók számából és milyenségéből világosan látszik, hogy Rákosmente nem kér Dollyból.

Magyar Állatvédelem

 

KAPCSOLÓDÓ

Vádemelés: engedély nélkül üzemeltettek egy érdi magánállatkertet

Marci

Rettegésben tartotta volt párját és annak családját is az állatkínzó

magyarallatvedo

Titokban földelték el a gyanús körülmények között kimúlt ormányosokat a sóher cirkuszosok Szadán

magyarallatvedo