Image default

Elképesztő baleset: Szarvas törte be a busz üvegét, sokan megsérültek – videóval

Június 10-én drámai baleset történt Rhode Island keleti részén, amikor egy szarvas nagy sebességgel nekicsapódott egy busznak, betörte annak szélvédőjét és bezuhant a jármű belsejébe. Az eset során három utas megsérült, jelentette a Fox News.

A baleset Warwick városában történt, és az ottani tömegközlekedési hatóság egy videót tett közzé az incidensről, amelyet a Fox News is megosztott. A felvételen jól látható, ahogy a szarvas nekiugrik a busz szélvédőjének, és azt betörve bezuhan a jármű belsejébe.

A videó drámai pillanatokat rögzített: a következő képkockákon már az látható, ahogy az állat a busz belsejében is még küzd, próbál felállni.

Sajnos azonban szarvas olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy végül elpusztult a buszon.

A helyi rendőrség közlése szerint a baleset idején hat utas tartózkodott a buszon. A baleset következtében hárman közülük megsérültek és orvosi ellátásra kórházba szállították őket. A sérülések mértékéről és a sérültek állapotáról egyelőre nem közöltek részleteket.

A váratlan és tragikus baleset rávilágít a közlekedési biztonság fontosságára és arra, hogy mennyire kiszámíthatatlanok lehetnek az ilyen típusú ütközések. Az eset kapcsán a hatóságok felhívták a figyelmet a vadállatokkal való ütközések veszélyeire, különösen olyan területeken, ahol gyakoriak az ilyen találkozások.

Magyar Állatvédelem

KAPCSOLÓDÓ

Élő streamben követhető a csodálatos japán szarvasünnep

magyarallatvedo

Drámai videón látható, milyen hatalmas szerencse kell egy vadbaleset elkerüléséhez

Eszti_mav

Orvvadászok lőtték le a két, filmekben is szereplő betanított szarvasbikát

Erik