Image default

Ő az a nő, aki 1000 macskával osztja meg az otthonát – VIDEÓVAL

Lynea Lattanzio valóban imádja a macskákat, ezért átlagosan ezer macskával osztja meg otthonát, amiért bolondnak is tartják. A hiedelmekkel ellentétben ő nem egy keserű vénlány, akit kitaszított a társadalom, és egyetlen öröme otthon a kóbor macskák etetése. Hanem egy jólelkű asszony, aki szívén viseli a cicusok sorsát – írja a hobbiallat.hu.

Elhivatott állatvédőként befogadja, kezelteti, ivartalaníttatja a gazdátlan állatokat, és gondoskodik azokról, amíg valaki örökbe nem fogadja őket. Ezt otthon, az 4200 négyzetméteres ingatlanán teszi, ahol ketrec nélkül éldegélnek a macskák.

Az öt hálószobás házból ő inkább kiköltözött a kertben álló lakókocsiba, hogy plusz egy szobát felszabadítson védenceinek, akik valóban rengetegen vannak. Ennek ellenére nincs kosz és káosz a házban, önkéntesek, személyzet és adományozók segítenek fenntartani a különleges menedékhelyet. A nő elszántsága másokat is jótettekre sarkallt: Doreen Wallet például földterületet adott a menhelyhez, így már hat hektáros, macskabiztos kerítéssel felszerelt területen mozoghatnak a cicák.

Az elmúlt évtizedekben 30 ezer macskán és több ezer kutyán is segítettek, nem beszélve a mentett pávákról.

Ő is otthon tartotta a macskákat…

A Fővárosi Törvényszék tájékoztatott arról, hogy a vádirat szerint a terhelt kőbányai 73 négyzetméteres lakásában 107 macskát és egy kutyát tartott. Az állatoknak a nem biztosított megfelelő takarmányozást, ivóvízellátást és tiszta almot. A háziállatok az elhanyagolás következtében külső- és belső paraziták okozta megbetegedésektől szenvedtek. A kutyust és a cicákat az ürülékkel szennyezett lakásában bezárva tartotta, megfosztva így azokat az önellátástól.

magyarallatvedelem.hu

KAPCSOLÓDÓ

Étellel, gondoskodással látja el a menhelyi állatokat a 101 BISTRO csapata

Marci

Elpusztult Schurli, a 130 éves óriásteknős

magyarallatvedo

Rendőrök juttatták vissza gazdájához az ellopott, szuper cuki kutyát

Marci