Image default

Albérlő költözött a pécsi állatkertbe – videóval

Augusztus végén “albérlő” érkezett Pécsre. A nagy, cápás akvárium új lakója lett Charlie, a hím zebracápa. Charlie egyébként a budapesti Tropicariumban tengeti napjait, azonban egy teljesen új akvárium épül ott számára.

A munkálatok alatt, a cápa pécsi lakcímkártyát kapott ideiglenes lakhelyén, melyet már meg is szokott. Úgy tűnik, a többi lakóval is jól kijön, köztük egy nőstény zebracápával is. Ő szintén a Tropicariumból érkezett Pécsre tavaly augusztusban. Így most már két cápafaj és három cápa is látható a Pécsi Zoo-ban.

@pecsiallatkert_pecszoo Üdv. a Pécs Zoo-ban Charlie! 🤗💙🦈 Augusztus végén “albérlő” érkezett a nagy, cápás akváriumunkba. 🦈 Ő nem más, mint Charlie, a hím zebracápa.💙 Charlie egyébként a @Tropicarium_Budapest lakója, azonban egy teljesen új akvárium épül ott számára. Amíg pedig a munkálatok tartanak, a cápa úr nálunk kapott ideiglenes lakhelyet, melyet már meg is szokott és úgy tűnik, a többi lakóval is jól kijön, köztük a zebracápa hölgyünkkel is. Ő szintén a Tropicariumból érkezett hozzánk tavaly augusztusban.😉😎 Így most már két cápafajt és három cápát is láthattok nálunk. Gyertek látogassátok meg Charliet és a többieket. 🤗🦈💙 #sharks #zebrashark #welcomecharlie #welcome #charlie #tropicarium #tropicariumbudapest #aquarium #sharktank #exciting #waterworld #visitus #fyp #nekedbelegyen #pécszoo #zooanimals #zoo #zooanimals #fishes #pécs ♬ Tubarão – MAXXI MUSIC

Magyar Állatvédelem

KAPCSOLÓDÓ

Állati jó nevet keresnek a pécsi kis bölénynek!

Erik

Tüneményes fóka baba született a Pécsi Állatkertben!

Erik

Írtó cuki guanakó pár érkezett a Pécsi Állatkertbe!

Erik