Image default

Állatvédők, rendőrök, tűzoltók mentették meg az ablakból kidobott Bandi cicát Újbudán!

Állatvédők, rendőrök, tűzoltók mentették meg az ablakból kidobott Bandi cicát Újbudán!

Tegnap este újabb állatkínzás miatt kaptunk riasztást a Budapesti Rendőr-Főkapitányság ügyeletéről – kezdte bejegyzését  Àllat- ès Termèszetvèdelmi Őrszolgálat Újpest.

Mint írták, Újbudán egy ablakból dobták ki Bandi cicát. Szerencséjére a fák felfogták az esést, és onnan a tűzoltók leszedték. Az elkövetőt a rendőrség elfogta és még éjszaka az eljárást elindított ellene.

Ezt követően Bandit lefoglalták és átadták az állatvédőknek. Mint megtudtuk a bejegyzésből az orvosi szakvélemènyt elkészítik és szinte azonnal megküldik a nyomozó hatóság részére.

Köszönjük a tanúknak, rendőrsègnek és lánglovagoknak a segítséget. Bandi megmenekült. – zárták a bejegyzést.

Pár napja egy vércsét mentett az Állat- és Természetvédelmi Őrszolgálat Újpesten! A ragadozómadár szerencsésen megmenekült. 

Bajba jutott vércsét mentett meg az Àllat- ès Termèszetvèdelmi Őrszolgálat Újpest osztották meg közösségi oldalukon. 

Pár napja tündéri cicusok életét mentették meg közösen az állatvédő szervezetek!

A kis cirmosok már jó kezekben vannak és csak egy szerető családra vágynak!

Újabb sikeres szervezetek közötti együttműködésről osztott meg bejegyzést az Állatmentő Liga közösségi oldalán. Àllat- ès Termèszetvèdelmi Őrszolgálat Újpest oldalon a következő közösségi bejegyzéssel örvendeztették meg az állatbarátokat: 

“A Kutyások a XV. kerületért Egyesület kért tőlünk segítséget. Egy hajléktalantelepről érkezett hozzánk 2 pöttöm lányka, a kis cirmos Licsi 5 hetes, nagyobbacska társa Mangó 7 hetes lehet. Fürdetés, bolhairtás, féreghajtás…a teljes wellness csomagon túl vagyunk.

A telepről három másik baba is megmenekült, az ő alap ellátásuk is a mi vizsgálónkban zajlott. Amint ezek az apróságok gazdira találnak, jön a következő kör. Ha szeretnéd örökbe fogadni egyiküket, írj az Örökbeadási csoportunk Messengerén!” – írták. 

Nemrég egy bajba jutott cicust mentettek meg a tűzoltókkal!

Nemrég írtunk róla, hogy tűzoltók és állatvédők mentették meg szorult helyzetéből a csibész cicát! A “nagy felfedező” macsek két ház közé szorult be, de szerencsére időben érkezett a segítség!

“Sok éve jó kapcsolatot ápolunk és segítünk egymásnak a Dunakeszi-Fót aqua Önkéntes tűzoltó egyesülettel.” – posztolta közösségi oldalán a Àllat- ès Termèszetvèdelmi Őrszolgálat Újpest.

Mint írták, “Most ők kértek segítséget tőlünk, egy gazdis cicához, aki két ház közé szorult. Felmértük, majd kiemeltük és a gazdinak átadtuk a kis világ(szomszéd) járót.”

Hálás köszönet a mentésért!

(Forrás: Állat-és Természetvédelmi Őrszolgálat)

Magyar Állatvédelem

KAPCSOLÓDÓ

Rendőrörsre vitte a kóbor macska a kicsinyeit, így leltek otthonra – VIDEÓVAL

magyarallatvedo

Bravúros állatmentés: 15 méter mélyről hozták fel a cicát a tűzoltók

Marci

Tíz métert zuhant a macska, de a tűzoltók sikeresen megmentették

Marci