Image default

Állatvédők mentették meg az anyakutyus Cselét, és hét kicsinyét!

Állatvédők mentették meg az anyakutyus Cselét, és hét kicsinyét! Bele sem merünk gondolni, milyen kegyetlen tél elé nézhetett volna a hányattatott sorsú kutyacsalád, ha nem lépnek közbe!

Csele lett a neve ennek a drága kis léleknek, aki egy építkezés mellett a szabad ég alá szülte meg kölykeit, szám szerint hetet – írja közösségi oldalán a karcagi Kóbor Szívek.

Az ő története nagyon szomorú … igazából az anyját, a nagyanyját és több testvérét is ismertük. Többet közülük sikerült is befogni de az embert messzire elkerülő falkáért leginkább csak annyit tudtunk tenni, hogy amikor felbukkantak jóllakattuk őket. Valaha volt otthonuk csak a déli külvárosra keveredtek miután iszákos gazdájuk egy napon eltűnt omladozó házából.
Csele most 3-4 év körüli és már szedtük össze több kölykét, hol vízelvezető árokból, hol bokor alól, viszont akkoriban ő annyira félt, hogy esélyünk sem volt a közelébe férkőzni” – olvashatjuk könnyes szemmel a szomorú beszámolót.

Ezért kitartóan etették és bíztak benne, hogy előbb utóbb sikerül biztonságos helyre szállítani. Egy nap aztán kiderült, hogy új alom született és most először a pontos helyét is tudták az állatvédők.
Élvefogócsapdába pakolták a piciket és türelmesen vártánk, hogy bemenjen utánuk.

A csapda végül lecsapódott és mi boldogok voltunk, hogy végre biztonságban tudhatjuk és vigyázhatunk rá.  A menhelyen neveli fel majd kölykeit, akik most lettek 6 hetesek és szerencsére egészségesek, jókedvű kis rosszcsontok. Ha lehetne egy kívánságunk, az az lenne, hogy mindannyian egy szerető csodás otthont kaphassanak és mihamarabb szabaduljanak a menhely rácsai közül…”  – zárják a megható sorokat.

Ha támogatni szeretnéd a Kóbor Szívek védenceit lehetőséged van utalni, valamint OTP bankfiókba befizetni az alábbi számlaszámra:

Számlaszám: 11745073-21145443-00000000
IBAN: HU17 11745073-21145443-00000000
PayPal: koborszivekalapitvany@gmail.com

(Forrás és képek: Kóbor Szívek Állatmentő Alapítvány Facebook)

Magyar Állatvédelem

KAPCSOLÓDÓ

Szörnyű állatkínzás: puskával lőtte nyakon a kutyát a 67 éves férfi

Marci

Brutálisan kivégeztek egy nőtincsi kutyát, nagy erőkkel keresik a hidegvérű gyilkost

Viki

Dressel úszóbajnok kutyája világcsúcs közeli időt úszott – VIDEÓVAL

magyarallatvedo