Image default

Álmában halálra marcangolta a 3 hónapos kislányt a család kutyája

Elképesztő tragédiáról számoltak be az Írországi Cork városából. Egy mindössze három hónapos kisgyermek vesztette életét, miután megtámadta a család kutyája. Egy sorházi otthonban a kis Mia O’Connell mély álomban aludt, amikor a kutyájuk hajnali 2 óra körül felment az emeletre és rátámadt – számolt be róla a Mirror nyomán a Metropol.

A mentőszolgálat a helyszínre sietett, és ellátta a sérüléseit, mielőtt mentőautóval a Corki Egyetemi Kórházba szállították. Az orvosok mindent megtettek, hogy megmentsék a kislány életét, de nem jártak sikerrel. A csecsemő holttestét boncolásnak fogják alávetni, hogy megállapítsák a halál pontos okát.

Mia február végén született Rhys O’Connell és Ella Wood első gyermekeként. A fiatal pár tavaly szilveszterkor jegyezte el egymást. Még a szomszédságot is sokkolta a kislány halála. Imáikba foglalták a kisbaba nevét, hogy örök nyugalomra leljen a mennyországban. Mivel egy kisfaluban történt a tragédia, így mindenben támogatni fogja a közösség a gyászoló szülőket.

magyarallatvedelem.hu

KAPCSOLÓDÓ

Belenőtt a nyakába a lánc a magára hagyott kutyának – videóval

magyarallatvedo

Gólyafészektartó csere Nagyivánban

magyarallatvedo

Különleges állat bukkant fel egy bányatónál: csak évente látni citrombillegetőt hazánkban

Marci