Image default

Ez a cukiság költözött a karácsonyfára, mire a család hazaért

Nagy meglepetés várta azt az ausztrál családot, akik egy élő koalát találtak otthon a karácsonyfájukba kapaszkodva – írja a Guardian.

Az Adelaide-ben élő McCormic-család már felállította otthonában a karácsonyfát – egy műfenyőt. Szerdán a 16 éves Taylah volt az utolsó, aki elhagyta a házat, ám szülei utasítására mindent ellenőrzött: az ablakokat, ajtókat bezárta, a kutyát pedig kizárta a kertbe. Mikor aztán hat körül hazaért az egész család, valami furcsa volt. A karácsonyfa alatt néhány dísz feküdt a földön, és mikor beengedték a lakásba a kutyát, az eb azonnal a fához rohant. Akkor látták meg, hogy a műfába befészkelte magát egy hús-vér koala.

Az állat ráérősen próbálta megenni a műfenyő leveleit, mivel azt hitte, hogy igaziak, közben pedig már kezdett belegabalyodni az égősorba.

A szülők előszöt azt hitték, hogy a gyerekek szórakoznak velük, ám kiderült, hogy mégsem. A kertjükben megszokott látogatók a koalák, ám még sosem merészkedtek be a házba – főleg nem a karácsonyfára. A 16 éves lány szerint még akkor settenkedhetett be, amikor otthon volt és nyitva voltak az ablakok, csak jól elbújt.

A család végül kihívta az egyik helyi koalamentő szolgálatot, ahol az operátor a “jöjjenek, mert egy koala van a karácsonyfánkon” – mondatra majdnem lerakta a telefont, mivel azt hitte, szórakoznak velük.

Végül aztán sikerült meggyőzni a helyzet valódiságáról, és ki is érkeztek a házhoz, hogy koalátlanítsák a fát. A család addigra már el is nevezte a koalát Daphne-nak, akit aztán a közeli bokros területen engedtek szabadon.

szeretlekmagyarorszag

KAPCSOLÓDÓ

Egy kamasz fiúval végzett egy krokodil Ausztráliában

Erik

Drónokat is bevet a WWF a koalák élőhelyének helyreállítására

magyarallatvedo

Napi cuki: Így várják a kenguruk a lepattanó ételt a kis kertvárosban

magyarallatvedo