Image default

Karóhoz kötötte és egy fejszével agyonütötte kutyáját egy somogyi férfi

https://magyarallatvedelem.hu/wp-content/uploads/2023/12/fradi44.webp

A kivégzést a szomszéd végignézte, sírt és ordított, ő hívta ki a rendőröket a fejszés gyilkosra, akik most állatkínkínzás miatt nyomoznak. A hírről a Tények számolt be.

Egy karóhoz kötötte és egy fejszével agyonütötte egy év körüli kutyáját egy 64 éves férfi a Somogy vármegyei Kálmáncsán szombaton. Az utcabeliek ledöbbentek a brutális kegyetlenségen.

„Láttam, hogy odahúzta a kutyát valami madzaggal karóhoz kikötötte. Csak hallottam, hogy hörgött a kutya, olyan furán vette a levegőt. És mondom miért olyan furán veszi? Idejött oldalt ebbe a kis kulipintyóba fölkapta a fejszét és két csattanás és agyonütötte a kutyát” – nyilatkozta a szemtanú a Tényeknek.

Az asszonyt sokkolta a látvány. Zokogott és kiabált, annyira sajnálta a kutyát, ami kölyökkorában gyakran átszökött hozzá.

„FOGTAM A FEJEMET IS, ORDÍTOTTAM VELE, HOGY: TE ÁLLAT, MIT CSINÁLTÁL? KIHÚZTA ODA A GAZBA HÁTRA ÉS ÉN NEM BÍRTAM ÉS AKKOR BEMENTEM ÉS FÖLHÍVTAM A 112-T”

– tette hozzá az asszony.

A rendőrök miután kiértek, bevitték a fejszés gyilkost a rendőrségre. A férfinak még egy kutyája van, a barna-fehér foxy keverék most a barcsi állatvédőknél van. A helyiek azt mondták, hogy a férfi gyakran ivott, olyankor pedig agresszívan viselkedett.

A legtöbbször azért verte meg a két kutyát mert elszöktek otthonról.

A kálmáncsai fejszés gyilkost a Tények szerint a rendőrök elengedték, azonban állatkínzás vétsége miatt eljárást indítottak ellene…

Korábban mi is beszámoltunk, hogy ismerősével üttette agyon kutyáját egy nő Darányban. A 34 éves darányi nő 2023. február 24-én este felkereste egyik falubeli ismerősét, akinek 1.000 forintot ajánlott azért, hogy üsse agyon nőstény kutyáját, mert az állat nagyon szapora, és már nem bírja eltartani. A 40 éves férfi a kérésnek eleget téve, a falu határában egy fejszével több ütést mért a kutya fejére, ami az állat kimúlásához vezetett. A körzeti megbízottak az esetről tudomást szerezve még aznap este elfogták mindkét feltételezett elkövetőt.

Tények nyomán Magyar Állatvédelem

KAPCSOLÓDÓ

Már 179 éve is tudták: Aki állatot kínoz, embert is fog

magyarallatvedo

Hat újszülött kiskutyát dobott a kukába

magyarallatvedo

Fradisták az Állatokért egyre aktívabbak, 9 kutyát mentettek a gettóból – BRUTÁLIS KÉPEKKEL

magyarallatvedo