Image default

Kicserélte a felesége karmolós macskáját egy másikra, hat év alatt se tűnt fel neki

Egy Reddit-felhasználó osztotta meg a sztorit arról, hogy hogyan számolt le a felesége (akkor még csak barátnője) agresszív macskájával.

Hat évvel ezelőtt a nő elutazott meglátogatni a családját, ami azt jelentette, hogy a férfinek kell etetni a macskáját. Akkor még nem laktak együtt, és amikor először átment megetetni, szétkarmolta a karját. A férfi ezután viccelődött azzal, hogy ha mégegyszer megkarmolja, kicseréli egy másikra. A macska egyébként nem csak hogy karmolt, az esetek felében nem használta az almot, a nő viszont ragaszkodott hozzá, szerette volna megnevelni.

Végül a férfi gondolkodott a dolgon, majd arra jutott, hogy ez igazából nem vicc, tényleg ki fogja cserélni a macskát. Másnap el is ment egy helyi állatmenhelyre, ahol talált egy elég hasonló állatot. Ennek a korábbi gazdája meghalt, a menhely dolgozói szerint emiatt félénkké vált, de más furcsaság nem volt vele, még alomra is volt szoktatva.

A férfi végül adoptálta ezt a macskát, a meglévőt pedig elvitte a szomszéd település menhelyére. Ennek már hat éve, a felesége pedig még most sem tudja.

Négy évvel ezelőtt házasodtak össze, a macska pedig még mindig megvan, a felesége pedig többször megjegyezte, hogy milyen jó, hogy már jól viselkedik. A férfi bűntudata viszont megmaradt, ahányszor látja az állatot, lelkiismeret-furdalása támad.

magyarallatvedelem.hu

 

KAPCSOLÓDÓ

Különleges család: cicamama fogadta be az elárvult kacsákat

magyarallatvedo

Kedves vendége volt a Rendőrpalotának, Suzy, a 11 éves staffordshire terrier

magyarallatvedo

Rengeteg tengeri állatot lehet megmenteni egy új technológia által

Marci