Image default

Kutyáikkal vonultak fel a sztárok a vörös szőnyegen

Erős Antónia lányával és a család olasz agarával, Eke Angéla a 14 éves Bambival, Rujder Vivien pedig egy terápiás „kölcsönkutyussal” vonult fel az InStyle idei első, nagyszabású rendezvényén. A Kutyával a vörös szőnyegen program idén a Kutyával az Emberért Alapítványt támogatta, a helyszínen látványos divatshow nyűgözte le a kutyabarátokat.

2021-ben újra jelentkezett az InStyle nagysikerű Kutyával a vörös szőnyegen programja. Stílusos ebek és gazdáik lepték el idén is a kifutót, a zsűri pedig döntött a legstílusosabb, a legcukibb, a legsportosabb párosról, és megválasztották a legmenőbb örökbefogadott kutya-gazdi duót is. A divatmagazin és az Allee Bevásárlóközpont közös rendezvényét nagyszabású kutyás divatshow vezette fel, ahol hazánk hírességei is felvonultak kedvenceikkel.

Erős Antónia lányával, Szonjával és a család kutyájával, Max-szal érkezett a vörös szőnyegre. „Max egy olasz agár, ő az első kutyánk, egy éve él velünk. Nagyon jól kijön mind a négyünkkel, igazi családi eb. Fontos szempont volt, hogy olyan fajta kutyánk legyen, aki jól érzi magát a lakásban és nem ugatós. Minden szempontból megváltozott az életünk, amióta velünk él – télen, nyáron sok időt töltünk miatta a szabadban. Minden program esetén figyelünk, hogy Max is jól érezze magát: kutyabarát bevásárlóközpontokba, éttermekbe járunk és persze rendesen kijárta az iskolákat is” – mondta el az RTL Klub híradósa.

Eke Angéla a 14 éves Bambival jelent meg az InStyle eseményén. Az összeszokott páros rutinosan mozgott a vörös szőnyegen, a gazdi szerint Bambi a megtestesült nyugalom, pedig nem volt mindig a nyüzsgéshez szokva: tíz év után lett vidéki kutyából fővárosi eb. „Imádja a reflektorfényt, a fotózást, néha ügyesebben pózol nálam, de mivel kicsit idős, így nagy szüksége van a nyugalomra is, és ezt igyekszem megadni neki. Mindig figyelek arra, hogy egy adott helyzetben jól érezze magát. Bátran ki merem jelenteni, hogy jobb ember lettem általa – az az odafordulás, ami egy kedvencnek kijár, az a gazdát is türelmesebbé és alkalmazkodóbbá teszi” – mondta el a színésznő, aki egy Tomcsányi Dóra kreációt viselt, és az azon szereplő halfajok védelmére hívta fel a figyelmet.

Rujder Vivien a Kutyával az emberért Alapítvány terápiás kutyusával, Tiplivel vonult fel a vörös szőnyegen. A kutyus óvodásokhoz és kisiskolásokhoz jár fejlesztő programokra, a kicsik gyakran jobban figyelnek rá, mint a szakemberekre. „Tipli nagyon jó fej volt, gyorsan összebarátkoztunk. Most éppen nincs kutyám, ennek talán nincs itt az ideje, de a testvéremmel annak idején neveltünk közösen egy kiskutyát. Szerintem az a legfontosabb, hogy egy kutya-gazda párosnál mindkét fél boldog legyen” – mondta a színésznő.

Az InStyle idei első, nagyszabású rendezvényére ellátogatott Molnár Andi is, aki Borisz nevű kutyájának testvérével, Málnával jelent meg. Mellette részt vett az eseményen többek között Proksa Szandra és kutyusa Bruce Willis, Ditke és Ellie, a zsűriben helyet foglalt Baronits Gábor, a moderátor pedig Gömöri András Máté volt. Felvonulnak a versenyben részt vevő – civil – döntősök is, a jótékonysági tombola bevételét pedig a terápiás, hangjelző- és mozgássérültsegítő-kutyáikkal foglalkozó, Kutyával az Emberért Alapítvány részére ajánlották fel. A speciálisan képzett kutyák lelki és fizikai támogatást nyújtanak, mindig lehet rájuk számítani, feltétel nélkül szeretnek, boldogan végzik a feladatukat, mely gyakran létfontosságú, az apró érintésektől a legnagyobb tettekig.

bdpst24.hu, Fotókredit: Vizslafotózás – Göblyös Péter

KAPCSOLÓDÓ

31. éve a labradorok állnak a népszerűségi lista élén

Marci

„Nem mondok le róla” – a hajléktalan férfi a kutyáját választotta a lakás és egy fontos műtét helyett – VIDEÓVAL

magyarallatvedo

Csomagtartóba préselődött migránsokat és embercsempészt fogott Buksi

magyarallatvedo