Image default

Megdöbbentő: gombostűkkel ölné a kutyákat az első kerületben

Felháborodtak a gazdik, most már az interneten keresik azt a rosszindulatú elkövetőt, aki tűkkel átszúrt ételeket szór szét a Tabán környékén. Ha ugyanis kutyasétáltatás közben nem vigyáznak, a kutyák megehetik az ismeretlen és tűéles „jutalomfalatot” – írja a metropol.hu.

Tűkkel teletűzdelt, süteménynek látszó golyókat szór szét a Tabán környékén egy ismeretlen személy. Az első kerületben történtekről, a környékbeli kutyások töltöttek fel képeket a netre, mert felakarják hívni a figyelmet arra, hogy mekkora veszély fenyegeti a négylábúakat és a gyanútlanul sétáltató gazdikat. Aki tehát a környéken jár kedvencével, fokozottan figyeljen a környezetére, és ha talál elemózsiának tűnő csalétkeket szedje össze, hogy ne legyen baleset és orvosi kezelés belőle.

Az ismeretlen személyről, ha bárkinek információja van vagy látta esetleg az esetet, feltétlen értesítse a hivatalos szerveket. A facebookon különböző kutyás csoportokban folyik az információ megosztás és a tettesek keresése, de egyelőre nem sikerült megtalálni az elkövetőt.

metropol.hu nyomán magyarallatvedelem.hu

KAPCSOLÓDÓ

Egy ezrest kért a gyilkolásért a kutyák hóhérja, öt évre tiltották el az állattartástól

Eszti_mav

Brutális állatkínzás: baltával verte, majd a motorja után kötötte a kutyáját egy férfi

magyarallatvedo

Brutális állatkínzás: hurokkal fojtotta meg a kiskutyát

magyarallatvedo