Image default

Oroszország: medve üldözött egy embert, a forgalom is leállt – Sok videóval

Ön mit tenne, ha békésen telefonálna az utcán, majd arra eszmélne, hogy egy behemót medve ugrik elő egy hókupac mögül? Eszébe jutna, hogyan hárít el Bear Grylls egy medvetámadást? Ez az orosz férfi nem próbált se ordítani, se halottnak tettetni magát, csak lélekszakadva menekült az állat elől. Végül átrohant az úttesten, a medve utána, csakhogy közben jött egy busz. Szerencsére a medvének nem lett baja a koccanástól. – írja a 444 a Zvezda.ru -ra hivatkozva.

A jelenet ma reggel játszódott le Nyizsnyevartovszkban, ami Hanti- és Manysiföldön található. A buszra várakozók és az autókban ülők tátott szájjal bámulták a szürreális jelenetet. A fiatal állatot többen is levideózták, láthatóan teljesen zavarodottan mászkált fel-alá a város külterületén.

Az autósok próbálták dudálással elriasztani a medvét, nem sok sikerrel. Végül a busszal való találkozás után befutott egy telekre, ahol be tudták keríteni, elaltatták, és visszavitték annak a hotelnek a területére, ahonnan elszökött – és ahol kiderült, hogy egy másik medvét is tart a tulajdonos, aki pénzbírságot kapott.

Az ügyészség vizsgálódik, hogy a férfinek volt-e egyáltalán engedélye arra, hogy vadállatot tartson. A polgármester, Vaszilij Tyihonov mindenkit biztosított arról, hogy a medvének jó helyet fognak találni. A megkergetett férfi viszont ezután valószínűleg egy ideig nem megy hókupacok közelébe.

444

KAPCSOLÓDÓ

Nem árt az óvatosság: medve kóborol Nógrádban!

Erik

Négy hónap után hazatért az ukrán család, hűséges kutyájuk otthon várta őket

Viki

Medve támadt a gyerekekre

magyarallatvedo