Image default

Pandúr, a négylábú rendőr szagolta ki a fémtolvajt

Nyírgelsén egy telephelyre tört be ismeretlen tettes 2021. május 26-án, ahonnan vasból készült eszközöket, csöveket tulajdonított el.- írja a police.hu

A bejelentés után a nyírbátori rendőrök nyomkövető szolgálati kutyát is bevontak a nyomozásba, az ismeretlen tettes felkutatása érdekében. Balázska Tibor r. törzszászlós Pandúr hívónévre hallgató szolgálati kutyájával kezdte meg a nyomkövetést. A négylábú rendőr szagot fogott, és Nyírgelséről Nyírmihálydiba, az elkövető lakóhelyéig vezette a rendőröket.

Útközben egy erdős területen az eltulajdonított tárgyak rejtekhelyét is jelezte Pandúr, ahol az egyenruhások lefoglalták a bűncselekményből származó eszközöket. A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt V. S. 29 éves nyírmihálydi lakost a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

A férfi beismerő vallomást tett, és azt is elmondta, hogy korábban is tört már be a telephelyre, és az onnan eltulajdonított fém eszközöket, tárgyakat eladta. A rendőrség a büntetőeljárásban a gyanúsított által korábban elkövetett bűncselekményeket is vizsgálja.

magyarallatvedelem.hu, fotó: police.hu

KAPCSOLÓDÓ

A büntetés-végrehajtás munkatársai mentették meg a rétihéja-fióka életét

Marci

Hőguta – Vigyázzunk kutyánkra!

Viki

Megtartották Kaliforniában a Világ Legcsúnyább Kutyája versenyt – VIDEÓ

Marci