Image default

Kritikus állapotban a szájbarúgott kölyökkutya – elkél a segítség!

Nudlinál, a kisebbik áldozatnál már a helyszínen látszott, hogy nagyon súlyos állapotban van. A FEMA Állatmentők először a nagyobbik kutyát szállították FÁDA Állatmentő Alapítvány menhelyére, a pákozdi  NOÉ Speciális Kutató-Mentőkkel együtt, majd rohantak a kicsivel a Dr. Juhász Tamás Kisállatkórházba. A brutális állatkínzásról a FEMA számolt be Facebook oldalukon.

Reggel kapták is a telefonhívást, hogy Nudli jelenleg nincs műthető állapotban. Súlyos előreharapása van és mindkét állkapocscsont törése nagyon hátul helyezkedik el, így pár napig infúzió és kezelés mellett megfigyelik Szerencsére annyi izom veszi körül, hogy van esély a gyógyulásra műtét nélkül.

Az orvos hozzátette, hogy a kutya sebe annyira gennyes-váladékos, hogy fennállna a veszélye az implantátum behelyezése után a súlyos komplikációknak. Emellett -mivel kölyök- hamar ki is nőné azt, ezáltal viszonylag rövid idő után újra műteni kellene az implantátum eltávolítása miatt. Úgy határozott, hogy 4-5 nap kezelés, megfigyelés után – ha szükséges- akkor kapcsos módszerrel lesz helyreállítva a sérülés, addig küzdenek a gyulladás és fertőzés ellen!

Ez egy nagyon hosszú folyamat lesz és az orvos elmondása szerint igen költséges. A FEMA nagyon kéri, hogy lehetőségekhez mérten segítsetek a költségek kifizetésében. Ezt az alábbi lehetőségekkel tudjátok megtenni:

 Fema Állatmentő és Állatvédelmi Egyesület:

Cib Bank: 10700093 67838194 51100005
Külföldről utalva: Iban HU 13 10700093 67838194 51100005 swift cod: CIBHHUHB
Paypal: fema.allatmentok@gmail.com
Revolut: @femaallatmentok

Magyar Állatvédelem

KAPCSOLÓDÓ

A jeges vízből mentette ki a bajba jutott kutyát a 65 éves hős nő – VIDEÓ

Marci

Hollandiában betiltanák a kiskutyás kölyök jógaórákat

magyarallatvedo

A büntetés-végrehajtás munkatársai mentették meg a rétihéja-fióka életét

Marci