Image default

Kocsmát nyitott a férfi és kóbor cicákat fogadott be, hogy megszülethessen a város első macskabarát helye

Nincs is jobb, mint amikor péntek esete barátainkkal beülünk egy hangulatos kocsmába, ahol finom ételeket és jó italokat fogyaszthatunk. Az egyetlen dolog, ami ezt még jobbá teheti, az a macskák társasága. Túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen? Pedig Bristolban van egy hely, ahol minden korsó sör mellé dorombolás jár. 

A kocsma, amelyik nem csak az embert, de az állatot is tárt karokkal várja

A Bag of Nails az Egyesült Királyságban, Bristol szívében található. A nem mindennapi kocsmában az IPA-k mellett macskákat is simogathatunk. A helyen ugyanis számos cica él, akik hol a bárpulton, hol egy széken, hol pedig egy üres dobozba bújva

élvezik, hogy többé nem kell az utcán kóborolniuk.

A kocsma 2011. decemberében nyitotta meg a kapuit. A tulajdonos, Luke Daniels nagyon izgatott volt, örömmel szolgálta ki a vendégeket, jó dalokat játszott, így gyorsan népszerűvé vált a hely. De nem csak az emberek körében. Egyik nap egy apró cica bukkant fel a kocsmában, akin Luke-nak megesett a szíve, így befogadta a sörözőbe és a Malcolm nevet adta neki.

Egyetlen kóbor cicának sem adja ki az útját

Telt-múlt az idő és Malcolmnak társa lett. A Beresford nevű cica szintén jól beilleszkedett, imád társasági életet élni, és előszeretettel megy a vendégekhez egy kis simogatásért. A kóbor cicák köre pedig időközben tovább bővült és

legalább öt szőrgombóc várja a betérőket.

A kocsma már több mint tíz éve a macskák otthona. Remélhetőleg az üzlet még hosszú ideig virágzik majd, mivel valóban egyedülálló. És jó példaként járhat elöl más vendéglátóhelyek számára is, hogy imádni való alkalmazottakat foglalkoztassanak.

Magyar Állatvédelem, forrás itt.

KAPCSOLÓDÓ

Nem győzte háláját kifejezni az autópálya mellől megmentett cica

Marci

Céltáblának használt cica – Szemtanúkat keresnek!

Viki

Tatán egy cica is gyógyítja a nagybeteg kutyát

magyarallatvedo