Image default

A Pest Vármegyei rendőrök állatmenthelyen önkénteskedtek

A Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány telephelyén vállaltak önkéntes munkát a megyei rendőrök, hozzájuk pedig Tarján Zsófi is csatlakozott az Állatok Világnapján.

Jónak lenni jó az Állatok Világnapján is

Az Állatok Világnapja alkalmából egy telepnyi blöki lakókörnyezetén igyekeztek csinosítani a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai, akikhez Tarján Zsófi, a Honeybeast együttes igazi állatbarát hírében álló énekese is csatlakozott.

Rendőr önkéntesekkel telt meg az állatmenhely

A váci Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány Kamilla utca telephelyére esett a választás. Az ott befogadott kutyusok körülményeit szabták át a rendőrök, amennyire tudták. Ástak, fásítottak, fűkaszáltak, mázolgattak, talicskáztak.

A közösségi oldalukon úgy fogalmaznak, a munkálatokat kissé belassították a szeretetre vágyó kisállatok. Az ott lakó szőrgombócok közül valamelyiket állandóan meg kellett gyömöszölni, simizni, vagy éppen sétáltatni, nem lehetett ugyanis nekik ellenállni. Ahogyan a fotókon is látszik, Tarján Zsófi énekesnő is kivette a részét a munkákból, örömmel sétáltatta a gazdára vágyó kutyusokat is.

Mindeközben együttműködési megállapodást írt alá a BRFK és a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány

Ahogyan azt a Magyar Állatvédelem is megírta, együttműködési megállapodást írt alá a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány és a Budapesti Rendőrfőkapitányság. A tervek szerint közös állatkínzásról szóló lakossági tájékoztató kiadványt készítenek. Emellett állatvédelmi felhívások, pályázatok, tájékoztató anyagok és játékok kidolgozásában vesznek részt. Közösen fogják népszerűsíteni különböző rendezvények keretében a felelős állattartást is.

Magyar Állatvédelem, fotók: Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldala

KAPCSOLÓDÓ

Könyvet írtak Kántorról, a legendás rendőrkutyáról

magyarallatvedo

Magához csalta, majd ellopta a gyerek után szaladó kutyát egy autós

magyarallatvedo

Liza, a rendőrkutya volt a legnépszerűbb

Viki