Image default

Tündéri malackáknak keres szerető gazdit a Malacvédő Alapítvány!

Tündéri malackáknak keres szerető gazdit a Malacvédő Alapítvány! A kis apróságok hamarosan örökbefogadhatóvá válnak! 

A közösségi oldalára feltöltött posztban keresi a leendő szerető családját és biztonságos otthonát két kismalacnak a Malacvédő Alapítvány. 

Mint a posztukban megjegyuik, gazdikereső sorba léptek a kicsikéik, így szerető családot keresnek a kis cumisainknak. Elárulták azt is, hogy mindkét kicsi kan, akik jelenleg 6 hetesek.

A malackák ivartalanítva, chipelve és oltva vannak, akiket majd 10 hetesen adjnak át a leendő gazdinak. Örökbefogadónak pedig privát üzenetben lehet jelentkezni.

Korábban ilyen írtó cuki képekkel jelentkezett a Malacvédő Alapítvány a nemrég gondozásukba vett két apró malackáról!

Közösségi oldalára töltött fel néhány elragadó képet a Malacvédő Alapítvány a két gondozásukba vett kicsiről. A képek láttán megállapíthatjuk, hogy a legjobb kezekbe kerültek az apróságok és szemmel láthatóan remekül vannak!

Mint korábban beszámoltunk róla, az anyukájuk által elhagyott két pici malackát vett gondozásba a Malacvédő Alapítvány! Szerencsére a legjobb kezekbe kerültek.

A picik mamája nem nevelte őket, egy hölgy magához vette őket. Elfoglaltságai miatt nem tudta vállalni a nevelésüket, emiatt kért segítséget a Malacvédő Alapítványtól– írták közösségi bejegyzésükben.

Szerencsére, a legjobb kezekbe kerültek az apróságok! A picikék szépen esznek, bízunk benne, hogy hamarosan “óriás” malackàká cseperednek – tették hozzá.

A Malacvédő Alapítvány évek óta menti a bajba jutottakat

Azért szerveződtünk tapasztalt malacosként alapítványi formába, hogy átlátható, tiszta keretek között segíthessünk a rászoruló sertéseken – írják honlapukon.

“Menedékünkön az örökbe fogadható malacok állatorvosi vizsgálaton esnek át, szükség szerint ivartalanodnak, szocializálódnak. A leendő gazdi egy teljes képet kaphat az állatról, így a lehető legjobb, örök életre szóló párosításokat hozhatjuk össze. A Malacvédő Alapítvány célja, a sertések jólétének maximalizálása. Szeretnénk, hogy megismerjék az emberek, milyen egyéniségek és mekkora lelkük van. Méltatlan diszkrimináció áldozatai hazánkban is.”

A globális változás az egyének szintjén kezdődik, itt az ideje, hogy rájöjjünk: a különbség csak a fejekben van. Hisszük, hogy minden lélek egyenlő, a Földön együtt élünk az állatokkal, nem értünk vannak itt – olvasható oldalukon.

(Forrás: Malacvédő Alapítvány)

Magyar Állatvédelem

KAPCSOLÓDÓ

Az anyukájuk által elhagyott két pici malackát vett gondozásba a Malacvédő Alapítvány!

Erik

Legyünk óvatosak túrázás közben, ellenek a vaddisznók

magyarallatvedo

Írtó cuki képekkel jelentkezett a Malacvédő Alapítvány a nemrég gondozásukba vett két apró malackáról!

Erik