Image default

Kecske utazott a budapesti villamoson, megőrül érte a TikTok népe – videóval

https://magyarallatvedelem.hu/wp-content/uploads/2023/12/fradi44.webp

Rövid felvétel terjed a TikTokon, amelyet egy magyar felhasználó töltött fel a népszerű közösségi oldalra – szúrta ki a Mandiner. A videón egy békésen utazó kecske látható.

Igazi látványosság lett a villamosozó kecske

A tizennégy másodperces videóban az látszik, ahogy egy férfi egy kecskével utazik a villamoson. Az állatot a szarvai tövénél kötötték meg, és a rögtönzött póráz aligha zavarta a jószágot, ugyanis az békésen állt és nézelődött.

Az állat a villamoson utazó emberek figyelmét kivétel nélkül felkeltette, a férfival szemben ülő egyik utas például szintén levideózta a nem mindennapi jelenetet.

@ko_por_so #foryou ♬ eredeti hang – Szintike Czukor

Állati sztárok a TikTokon

Egy-egy jó videóval pillanatok alatt sztárokká válhatnak az állatok a videómegosztó oldalon. A TikTokon pillanatok alatt hatalmas népszerűségre tett szert az a kutya, aki teljes nyugalommal, a szájában tartva beviszi tálját a nappaliba, hogy a kanapén fekve falatozzon.

A szélesebesen eltejredő videóban egy Murphy nevű jó kutya egy nagy tálnyi táppal felvértezve jelenik meg a nappaliban, hogy komótosan a kanapére kucorodva rágcsáljon. A minösszesen 20 másodperces videót több ezer ember ossza meg különböző közösségi oldalakon. A felvételt eredetileg a TikTokra posztolta ki az audreywaitoprince nevű felhasználó.  Óriási 14,1 millió megtekintést és több mint 20 ezer kommentet gyűjtött össze.

A tündéri felvételt ebben a cikkünkben lehet megnézni.

Magyar Állatvédelem

KAPCSOLÓDÓ

Elfogták a Budapesten elszökött csibész kengurut

Erik

Szomorú búcsú a Fővárosi Állatkertben: Elaltatták a 17 éves szibériai tigrist

Viki

„Népszámlálás” az Állatkertben

Viki